andris - cápa - blog

andris - cápa - blog -----> "A Tudás hatalom!"



Link firefox.hu

Friss topikok

Clustr Maps

Hányan is vagyunk?

counter

Mostmár igazán vége lehetne...

2007.06.11. 19:18 Andriscápa

Nem vagyok túl blogírós kedvemben de azért írok, hogy el ne sírjátok magatokat. :)
Megvolt az utolsó felkészítő hétvége is (sír sír), ahol kiderült (mindenki jól figyeljen), hogy Stifi barátom és szerény személyem lesz a rajblogger!! Tehát július 28-tól Andriscápa  egyenesen Essex grófságból fog jelentkezni 12 álló napig. Minden nap. Maga a menyország mi? :) 12 nap ----> 12 post. Vad lesz. Maga a jam is. Már nagyon várom .:) Szombaton cserkész nap a főtéren, annak is megy a szervezése nagyban. Valószínűleg szombaton reggel 6-kor fogok kellni táborkaput építeni... Tényleg elszánt vagyok. Tiszta fanatikus...

Ja és a cím: gondolom minden iskolába járó egyénnek feltűnt, hogy kerek 4 nap, és véget érnek véget nem érőnek tűnő szenvedéseink az iskolának nevezett fegyházban. Tényleg jó lesz már:) Rögtön hétfőn megyek is régészkedni Soltra!!! 2 hét csak az Árpád-kori romok és csontvázak közt. Na az tényleg jó lesz, és még fizetnek is érte. Most jegyzem meg, hogy hét elejétől kezdődik : "Andriscápa régészeti blogja" melyben leírom, hogy mi történt velem az alatt kettő fantasztikus hét alatt. Ne várjatok napi postokat, mert nem minden nap leszek itthon (kinn alszunk egy solti tanyán:). Na csak írtam.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://andriscapa.blog.hu/api/trackback/id/tr9596864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EXplorer · http://kecskemeten.hu 2007.06.26. 21:50:08

hol a post?? postot akar a nép!!
süti beállítások módosítása