andris - cápa - blog

andris - cápa - blog -----> "A Tudás hatalom!"



Link firefox.hu

Friss topikok

Clustr Maps

Hányan is vagyunk?

counter

Legyünk jóarcok! :)

2007.09.12. 19:24 Andriscápa

A minap kaptam egy e-mailt kedves cserkész kollegától, melyben az vagyon leírva, hogy segítsünk, ha tudunk. Ez mind nagyon szépen hangzik, de bennem is felvetődödtt a kérdés: na most ezért efektíve nekem is kell akár egyetlen fűszálat is arrébb vinnem? (Mert ha igen, akkor máris alább lohad a világmegmentési kedv...). A választ örömmel írhatom le:

nem

azaz le kell tölteni egy progit, és regelni a World Community Grid oldalán, és máris megmentettük a világot, tehát pontenciális hősökké váltunk, és álomra hajthatjuk úgy a fejünket, hogy mi vagyunk a Rambo 2, és még lőnünk se kellett (tiszta haszon).Aki többet akar tudni. Mert "The Knowledge is power!" mint tudjuk :). Ja és akinek nincs eléggé Beachboy, surfing, sunshine hangulata, annak küldöm ezt (az általam egész nap dúdolt) számot: :) Ja és örömmel jelenthetem, hogy egy kedves ír, illetve még egy nyugati parti cáper kereste fel blogomat. Jeah!


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://andriscapa.blog.hu/api/trackback/id/tr73163902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elod 2007.09.18. 19:45:37

Friss postot és új designt akar a nép :))
tapasztalatok a WCG-ről?
süti beállítások módosítása