andris - cápa - blog

andris - cápa - blog -----> "A Tudás hatalom!"



Link firefox.hu

Friss topikok

Clustr Maps

Hányan is vagyunk?

counter

BREAKING NEWS!!!

2007.10.06. 19:16 Andriscápa

Emberek!

Megtörtént az, amit oly régóta vártunk! Végre megszületett egy Kályha, ahonnan minden indul és minden érkezik! Megteremtetett a CápaNet közösség zászlóshajója, a legmagasabb árbóc! Az URL, melytől új időszámítás kezdődik:

capanet.blog.hu

Bár még nem hemzseg a postoktól, de ez érthető: kb. 4 perce született. Az andriscapa.blog.hu olvasói az elsők akik ezt tudhatják! Érzitek a hatalmat?! Persze, aki izgul kedvenc blogja (ti: andriscapa.blog.hu) miatt, azt megnyugtatom, ez a blog is élni és virágozni fog, ám immáron a CápaNet közösség keretein belül. Ez remélhetőleg minőségi javulást is hoz majd (jogos a kérdés: hova javuljon tovább?). Végezetül álljon itt a CápaNet közösség hivatalos bemutatkozója:

"A blog, a CápaNet közösség alfája és omegája. A Kályha, ahonnan indul minden, és ahová folyik. CápaNet közösség ---> Cápákról nemcsak Cápáknak!"

Szólj hozzá!

Címkék: capanet

A bejegyzés trackback címe:

https://andriscapa.blog.hu/api/trackback/id/tr1188407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása